Pondelok 16. septembra, 2024
Výstava Impfopfer vo Viedni (So ​​súhlasom impfopfer.info)

Vo Viedni prebieha výstava poškodených očkovaním proti covidu-19

Od roku 2022 môžete v rôznych mestách Rakúska, a tiež na uliciach Viedne, navštíviť výstavu fotografií s osobnými príbehmi ľudí, ktorí utrpeli nežiaduce účinky pravdepodobne po vakcínach proti covidu-19. Od tohtoročného júla je výstava priamo v centre Viedne na Mariahilfer Straße 70.

Výstavu organizuje rakúska Asociácia pre obete očkovania Impfopfer. Podľa internetových stránok Asociácie je ich cieľom „zviditeľniť obete očkovania – ako poškodené vedľajšími účinkami, tak aj mŕtve – a tiež o nich diskutovať naprieč hranicami a jazykmi, vymieňať si informácie a nápady o relevantných témach v tomto ohľade a podporovať medzinárodnú solidaritu a spoluprácu..“

Impfopfer ponúka ľuďom postihnutým vedľajšími účinkami vakcín pomoc podľa motta „Nenecháme vás v štichu!“ Ide napr. o prístup k viac ako 300 lekárom v Rakúsku, či online konzultácie.

Asociácia tiež uvádza, že „od polovice roku 2021 zhromažďuje k poškodeným z nemecky hovoriaceho sveta dostupné informácie. V tomto archíve sa k dnešnému dňu nachádza okolo 50 000 prípadov“.

Podľa Impfopferu „toto desivo vysoké číslo dokazuje, že nejde len o jednotlivé trombózy, krvácanie do mozgu, infarkty alebo zápaly srdca a osrdcovníka. V skutočnosti je po injekcii veľmi často hlásená celková slabosť, pásový opar, zhoršenie celkového stavu a niekedy výrazne znížená výkonnosť“.

Pôvodný článok

Prečítajte si aj