Štvrtok 19. septembra, 2024
Denis Vavro oslavuje svoj gól v zápase Ligy majstrov proti Rakówu Čenstochová 30. augusta 2023. (Foto: LISELOTTE SABROE/Ritzau Scanpix/AFP via Getty Images)
»

Vavro strelil v dánskej lige gól roka (Video)

Je až neuveriteľné ako to slovenskému obráncovi Denisovi Vavrovi v poslednej dobe sype. Prednedávnom rozhodol o postupe FC Kodaň do Ligy majstrov exportným gólom z dobrých 30 metrov a teraz cez víkend v dánskej lige strelil do siete Viborgu ďalší výstavný kúsok. Podľa niektorých fanúšikov môže ísť o gól roka.

Pozrite si výber najlepších gólov Denisa Vavra v drese FC Kodaň. Prvý je z Európskej ligy proti CSKA Moskva, druhý je z minulej sezóny v lige proti Viborgu, tretí z tohtoročnej úspešnej kvalifikácie do Ligy majstrov proti Rakówu Čenstochová a posledný je z tohto víkendu v lige proti Viborgu.

Vavrov spoluhráč Andreas Cornelius po výhre v Lige majstrov nad poľským majstrom s úsmevom povedal, že Slovák zvyčajne hrá štýlom „všetko alebo nič“. „Buď dobrý zákrok, alebo červená karta v prvej minúte.“

Podľa neho je veľmi dobré, že sa Vavrovi podarilo dať víťazný gól „pretože tí Východoeurópania vedia byť ‚psycho‘, keď veci nejdú podľa ich predstáv, takže je to dobré,“ skonštatoval so smiechom Cornelius.

Prečítajte si aj