Piatok 5. júla, 2024

Deväť komentárov ku komunistickej strane (Kniha redakcie The Epoch Times)

Kniha Deväť komentárov ku komunistickej strane ponúka čitateľovi pohľad na necenzurovanú históriu Čínskej komunistickej strany. Vďaka svojmu pravdivému vykresleniu brutality a podvodov komunistickej strany si Deväť komentárov okamžite získalo pozornosť ľudí. Mnohí z nich začali spontánne vystupovať z Čínskej komunistickej strany a stali sa tak masívnou silou pokojnej transformácie v Číne.

Deväť komentárov sa zároveň pokúša vyniesť historický rozsudok nad medzinárodným komunistickým hnutím, ktoré v posledných sto rokoch neprinieslo ľudstvu nič než skazu.

V súčasnosti je kniha preložená do 33 jazykov. Čitateľom na Slovensku ju dávame k dispozícii s vierou, že ak porozumieme skutočnej histórii Čínskej komunistickej strany, môžeme pomôcť predísť takýmto tragédiám, aby sa už nikdy v budúcnosti nezopakovali.

Čo o knihe hovoria iní

„V podstate každý v Číne čítal alebo prinajmenšom počul o Deviatich komentároch.“

– Tchang Paj-čchiao, jeden z vodcov študentov počas hnutia na Námestí nebeského pokoja v roku 1989

„Čínska komunistická strana sa neodvažuje otvorene hovoriť o faktoch spomínaných v Deviatich komentároch, ani sa neodvažuje odmietať Deväť komentárov… ČKS nespomína Deväť komentárov v žiadnom zo svojich vzdelávacích materiálov používaných na školách strany, tváriac sa, že neexistujú… ČKS sa veľmi bojí.“

– Čeng En-čchung, právnik zo Šanghaja pôsobiaci v oblasti ľudských práv

„Hnutie Tuidang je v skutočnosti hnutím ‚obnovy morálky‘, ktorá je základom pre obnovu čínskeho národa.“

– Wei Jingsheng, známy čínsky aktivista v oblasti ľudských práv, „otec čínskej demokracie“

Teraz máte možnosť kúpiť túto knihu a podporiť tak šírenie faktov o zločinoch komunizmu.

Prečítajte si aj