Štvrtok 19. septembra, 2024

Vojna proti farmárom: Budeme jesť chrobáky? (Dokumentárny film)

Ceny potravín v obchodoch po celom svete prudko stúpajú a niektorí svetoví lídri tvrdia, že je to spôsobené zmenou klímy. Ich riešením je Agenda 21, plán OSN pre ľudstvo a 21. storočie, ktorý má trvať 100 rokov a delí sa na kratšie 15-ročné plány. Momentálnym plánom je Agenda 2030. Jej cieľom je podľa OSN „transformovať náš svet v prospech udržateľného rozvoja“.

Alex Newman: za reštrikciami v poľnohospodárstve stojí Agenda OSN 2030

Agenda 2030 sa v súčasnosti realizuje na celom svete. V Amerike je implementovaná ako agenda Bidenovej administratívy 30 do 30 – plán na úplné vyradenie 30 % americkej pôdy z produkcie do roku 2030, čo má za následok, že drobní farmári a rančeri budú nútení opustiť svoju pôdu. V iných krajinách, ako napríklad v Holandsku, sú holandskí farmári nútení ukončiť svoju činnosť v dôsledku vládnej „zelenej politiky“ obmedzujúcej emisie dusíka. Na Srí Lanke poľnohospodári bojujú o prežitie kvôli vládnemu zákazu syntetických hnojív. 

Zatiaľčo sme svedkami globálnej vojny proti farmárom, Svetové ekonomické fórum a Organizácia Spojených národov presadzujú, aby ľudia jedli chrobáky. To má byť riešenie, ktoré zníži klimatické zmeny, svetový hlad a zachráni planétu. Prečo svetoví lídri, a dokonca aj celebrity zrazu presadzujú jedlé chrobáky? Mala by vláda kontrolovať naše potraviny? Ako bude vyzerať svet bez farmárov?

„Vojna proti farmárom: Budeme jesť chrobáky?“ je pôvodný dokumentárny film The Epoch Times odhaľujúci skryté zámery globálnych „zelených politík“, prináša nevypovedané príbehy farmárov, ktorí boli nútení ukončiť svoju činnosť, ukazuje umelé narušenie dodávok potravín a dôvody, prečo sa jedlé chrobáky zrazu presadzujú ako „globálne zelené riešenie“.

Holandský ostrov vyvracia závery Zelenej dohody (Green deal). Menej kráv, no viac emisií dusíka

Moderátor relácie EpochTV „Na faktoch záleží“ (Facts Matter) Roman Balmakov precestoval viac ako 25 miest na svete a urobil rozhovory s viac ako 50 farmármi, vedcami a odborníkmi v Spojených štátoch, Holandsku a na Srí Lanke, aby sa dopátral k pravde o tejto globálnej agende a preskúmal nadchádzajúcu globálnu potravinovú krízu, ktorú svetové médiá ignorujú.

História má tendenciu opakovať sa. V roku 1950 čínsky komunistický vodca Mao Ce-tung predstavoval verejnosti „Veľký skok vpred“ pod heslom pokroku, ale jeho politika viedla k najväčšiemu človekom spôsobenému hladomoru v dejinách – zomrelo pri ňom od hladu viac ako 50 miliónov ľudí. Zdá sa, že „zelené politiky“ OSN majú znaky nového „zeleného skoku vpred“. Na papieri môžu vyzerať dobre, ale v praxi podkopávajú našu potravinovú bezpečnosť, vlastnícke práva, práva na vodu a predstavujú existenčnú hrozbu pre naše práva a slobody ako slobodných občanov. Známy citát znie: „Kto kontroluje dodávky potravín, kontroluje ľudí“. 

Tento dokumentárny film by si mal pozrieť každý, nielen preto, aby ste vedeli, čo máte na tanieri, ale aj preto, aby ste mali poznatky, ktoré môžu pomôcť zabrániť ďalšiemu hladomoru spôsobenému človekom v budúcnosti a ochrániť naše práva a slobody.

Pozrite si Vojna proti farmárom: Budeme jesť chrobáky? z produkcie Epoch Times.

Reportáž z veľkej farmárskej demonštrácie v Berlíne: „V Nemecku ešte bude horúca zima.“

Prečítajte si aj