Štvrtok 19. septembra, 2024
Jaime Maussan, Jun 21, 2017 (Exotheology.org / FB)
,

„Mimozemšťania“ v mexickom Kongrese majú podľa novej analýzy 30 % DNA „neznámeho druhu“

Ufológ a novinár Jaime Maussan, ktorý od septembra vystavuje v mexickom Kongrese dva exempláre údajných mimozemšťanov, dal vykonať ich testy DNA. Chce dokázať, že ide skutočne o bytosti, ktoré nie sú ľudského pôvodu.

Postavy nájdené v Peru označuje ufológ ako mimozemskú civilizáciu, avšak mnohí vedci jeho tvrdenia odmietajú ako podvod. Maussan už v roku 2015 tvrdil, že našiel telo patriace mimozemšťanovi, a následne sa ukázalo, že ide o pozostatky mŕtveho dieťaťa.

Maussan nedávno priviedol tím výskumníkov, ktorí na nich vykonali analýzu DNA, aby dokázali pravosť pozostatkov. Tá ukázala, že 30 % genetickej výbavy exemplárov „nepochádza zo žiadneho známeho druhu“. Zvyšných 70 % zatiaľ nebolo zverejnených, uvádza britský denník Daily Mail.

Vedci tiež pred kongresmanmi potvrdili pravosť pozostatkov a uviedli, že nie sú ľudské. Odmietli však potvrdiť, že by išlo o mimozemšťanov. Uviedli, že múmie majú jednoduchú kostru a chýbajú im pľúca.

„Máme jasný príklad ne-ľudských exemplárov, ktoré sa nedajú priradiť k žiadnemu známemu druhu na našej planéte. Verejnosť má právo vedieť o ne-ľudskej technológii a bytostiach. Táto skutočnosť ľudstvo skôr spája, než rozdeľuje. V tomto obrovskom vesmíre nie sme sami. Mali by sme túto pravdu prijať,“ povedal Maussan.

Pri uvedení výstavy exemplárov v mexickom Kongrese ufológ vyhlásil, že ide o prvý prípad, čo bol mimozemský život prezentovaný takýmto spôsobom.

Povedal, že múmie s tromi prstami na rukách majú pevné kosti, sú bez zubov a obsahujú implantáty vyrobené z mäkkého, striebristobieleho kovu kadmia a modrobieleho kovu osmia – na Zemi vzácnych prvkov.

„Tieto exempláre nie sú súčasťou našej pozemskej evolúcie. Nie sú to bytosti, ktoré sa našli po havárii UFO. Boli nájdené v baniach na rozsievku [druh riasy] a neskôr skameneli,“ povedal Maussan na novembrovom vypočutí pred Kongresom, kam si ako svedkov priviedol aj tím lekárov, ktorí spracovávali analýzu exemplárov.

Na výsluchu sa sústredil na to, aby pomocou posudkov lekárskych expertov dokázal, že telá nie sú falošné. Experti priniesli list podpísaný 11 vedcami z Národnej univerzity San Luis Gonzaga v peruánskom meste Ica, ktorí potvrdili pravosť múmií.

Antropológ Roger Zuniga z Národnej univerzity v Ica uviedol: „Pri fyzickom a biologickom formovaní týchto bytostí nedošlo k absolútne žiadnemu ľudskému zásahu.“

Vystúpil aj argentínsky chirurg Celestino Adolfo Piotto, ktorý vyhlásil, že preskúmal výsledky testov vykonaných na telách a šokoval prítomných tvrdením, že múmie „sú vyvinutou verziou dnešných ľudských bytostí a nazval ich ‚našimi potomkami’“.

Mexický politik Sergio Gutierrez Luna dodal, že „všetky myšlienky a návrhy k diskusii sú vždy vítané. Je potrebné si ich vypočuť a potom s nimi súhlasiť alebo nesúhlasiť“. Kongresman Sergio Gutiérrez z vládnucej strany prezidenta Andrésa M. L. Obradora vyzval na reformu mexického zákona, aby bolo možné zverejňovať všetky informácie o UFO, informoval denník Jerusalem Post.

Denník Daily Mail už predtým napísal, že podľa amatérskeho ufológa Willa Galisona, ktorý mal možnosť si exempláre ohmatať v roku 2017 počas pobytu v Peru, nejde o mimozemšťanov, ale o 1000 rokov staré figuríny vyrobené z pozostatkov zvierat, ktoré už medzičasom vymreli.

Pôvodný článok

Prečítajte si aj