Sobota 21. septembra, 2024
Foto: FB Polícia Slovenskej republiky

Tragická nehoda: V Petržalke sa zrazili dve autá a cyklisti, jeden z nich neprežil

V bratislavskej Petržalke, smerom z Dolnozemskej cesty na Most Apollo, došlo v sobotu k dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazili dve autá a cyklisti. Pri nehode jeden z cyklistov zomrel. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková. Doprava je v okolí nehody odkláňaná.

„Z doposiaľ nezistených príčin došlo k zrážke dvoch motorových vozidiel s dvomi cyklistami. Na mieste sa nachádzala aj rýchla zdravotná pomoc. V dôsledku zrážky utrpel jeden z cyklistov zranenia nezlučiteľné so životom,“ priblížila Šimková. Malo ísť o muža vo veku 23 rokov.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR na sociálnej sieti uviedlo, že ďalší pacient bol transportovaný s diagnózou polytrauma do nemocnice na Kramároch. „Zranení sú viacerí účastníci nehody,“ doplnilo OSZZS SR. Do nemocnice v Starom Meste podľa záchranárov previezli 38-ročného muža s poranením hlavy. Maloletú osobu s poranením hlavy po prvotnom ošetrení transportovali do Národného ústavu detských chorôb v Bratislave.

Polícia v súvislosti s nehodou upozorňuje na dopravné obmedzenia. Smer z Einsteinovej ulice na Most Apollo je odkláňaný na Prístavný most, rovnako tak doprava z Dolnozemskej cesty smerom na Most Apollo. „Žiadame vodičov, aby sa riadili pokynmi polície,“ vyzýva Šimková.

Presné príčiny a okolnosti sú podľa polície predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Prečítajte si aj