Piatok 20. septembra, 2024
Na snímke neznámy muž. (Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

Polícia žiada o pomoc pri stotožnení osôb v dvoch prípadoch fyzického napadnutia

Polícia objasňuje dva prípady fyzického napadnutia, ktoré sa stali v uplynulých dňoch vo vlaku, smerujúcom do Bratislavy a na železničnej zastávke Podunajské Biskupice. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti. Žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení osôb.

Na snímke neznámy muž. (Zdroj: FB / Polícia SR – Bratislavský kraj)

Policajti priblížili, že v prvom prípade doposiaľ neznámy muž fyzicky napadol vlakvedúceho vlaku v priestoroch železničnej zastávky Podunajské Biskupice. Z miesta následne odišiel.

V druhom prípade k fyzickému napadnutiu došlo minulý pondelok (10. 6.). „Doposiaľ neznámy muž napadol vlakvedúceho osobného vlaku v priestoroch vlaku, smerujúceho zo Zohora na zastávku Devínske Jazero. Aj v tomto prípade muž po napadnutí z miesta odišiel,“ dodala polícia.

Na snímke neznámy muž. (Zdroj: FB / Polícia SR – Bratislavský kraj)

Fotografie mužov, po ktorých totožnosti pátra, zverejnila polícia na sociálnej sieti. Akékoľvek informácie na ich stotožnenie možno poskytnúť na čísle 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na stránke polície na sociálnej sieti.

Prečítajte si aj